Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biblos

Jag skriver upp mig
ord för ord,
ja fonem för morfem
kliv för steg
upp och ut till slut
I begynnelsen var ordet
I begynnelsen och till slut




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-15 16:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tack för snudd på
Profetisk betraktelse!!
Orden på stegen!
Som
Fick oss mänsklighet
Att tänka på annat
Än bara mat i magen
:}
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP