Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

En känsla inom mig sakta gror.
Den river och sliter med vassa klor
Ett steg bakåt jag hastigt tog
Och hoppet om en bra dag våldsamt dog.
Jag gråter, skakar och kvider
Min själ den hotar att stängas av
Ni bryr er inte om att jag lider
Den här känslan, min enda vän, kommer bli min grav.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-11-16 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt