Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hålla om framträdandena under perfekt installation.


Bevara uppträdanden.

Svensk model verkligen sparas från självklart förstörelse.

Sverige måste sluta med det förflutna som inte machar strömmen.

Statsminister Löfven morfar var nazist och jobbade på en nazist tidningsredaktion det var pussel bit i familjens hemligheter. 

Göteborg möte idag handlar om att koma till på ett resonemang liksom EU är till för oss, sade statsminister Löfven till radio P1.

 

Var det annat som vi inte viste om EU eller Vi vett inte ens ännu?

Men där är en lite språk missförstånd "OSS"avser dem politiker eller folket rätt att gå på gatan utan att bli antastat för att  ger dem jobb! d.v.s tiggeri raporten har kommit den ångest ladat  slutsatts?

Göteborg stads folket är blockerad utan kompensation.EU möte handlar vekligen om oss allihoppa?

 

 

 

 

 

 




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-17 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP