Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den som går

säg ett kärleksord

ty alltid är hemkomsten

ett osäkert mål




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2017-11-18 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP