Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMPROVISATION

Spelar på gehör
tonerna flödar i rummet
olika men ändå lika

växlar från moll till dur
olika melodier vävs in i varann
till synes slumpmässigt

blundar
tonerna finns ändå
känslan finns kvar

spelet varierar
med vädret
med allt omkring




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-18 19:29



Bookmark and Share


  Fulbergarn
E moll - 10
2017-11-22

  hoppilandKalle
Fin bild av fria tankar i ögonblicket.
2017-11-20

    ej medlem längre
fin liknelse om vad vi upplever under dagen

själen vårt jag finns alltid där
liksom jag
har alltid velat liv
oavsett oår

2017-11-19

    ej medlem längre
fint spelat
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP