Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Punkter, några orsaker till att ha sorg.


Några anledningar till...




...att inte kunna prata med författaren.

I.
H. C. Wells, är han inte hette så.
Utan H. G. Wells,
han som skrev 'Världarnas krig'
som den hette på svenska.

II.
Är att gossen inte skrev den långa novellen
'Dr Jekyll och Mr Hyde',
eftersom det var Robert Louis Stevenson
som var författaren där.

III.
Mannen som skrev romanen 'Den osynlige mannen',
har varit död sedan 1946
och det omöjliggör ett samtal med honom
'mellan (f)yra ögon'.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-18 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP