Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykets labyrint


Höga krav
att prestera är viktigt
vad annars gör vi här?

Fjättrade tankar
en själ fylld av skam

Tillsammans vi borde funnit svaren

Höga toppar
och djupa dalar
det var ett tag mitt liv

Nu en endast
en blek kopia av mig själv

Jag gick på lögnen att vita piller skulle mig hjälpa

En fyrkant
En stjärna
Eller kanske bägge två

En dröm om en väg ut ur psykets labyrint jag har.

Eller rättare sagt hade.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-19 22:40



Bookmark and Share


  Fulbergarn
vita pillers väg eller
kapslarnas
motorled ledde till
att jag botade
piller med
min smärta

Drömmen infann sig
och jag ser
labyrintens utgång
men jag beställer
glass i labyrintens
kiosk och fegar

... inte än
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt