Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fimpar rakt in i mitt hjärta.

Du fimpar rakt in i mitt hjärta
Och när jag ligger gråtandes på golvet
Ihoprullad till en liten boll
Allt smink har kletats ut till en svart smörja
Över mitt ansikte
Vet jag inte om gråter
Men jag tror inte jag kan
För du fimpar rakt in i mitt hjärta
Jag vet inte hur jag ska kunna ställa mig
Upp igen
Kunna se livet i ögonen
Igen
Kunna tro på kärlek igen
Kunna göra nåt
Någonsin igen
Det känns som att rullgardinen dragits ner över hela mitt liv
Och du går
Som en frisk fräsch fläkt
Vidare till nästa
Du minns vad jag har sagt
Men mina ord har ingen känslomässig innebörd
Jag betyder inget för dig
Jag är en kletig hulkandes idiot
Som ligger på min egna matta och är asjobbig
Jag är ett störande moment i din vardag
Och du är en frisk fläkt
På väg ut genom dörren
Vidare till nästa




Fri vers av bonjourtristesse
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-20 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bonjourtristesse
bonjourtristesse