Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parasiter


det finns nåt dolt bortom ditt synfält
som håller vakt och ständigt styr dig
en kraft som tog kontroll
dom byggde murarna

det är dags att vakna till
i den nyckeln du nu bär i handen
vilar både befrielsen och förbannelsen
det är dags att leva nu





Fri vers (Fri form) av Larz.andersson
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz.andersson
Larz.andersson