Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Bodil Malmsten


En hopplös person

En hopplös person han var
men i minnet han finns kvar
hans åsikter gick på tvärs
ända till hans sista vers

Vi var oense i nästan allt
om det var varmt eller kallt
om det var snö
eller tö

Vi ändå gillade varann
glädje i motsättningarna fann
skönt med någon som inte håller med
och ger klart besked

Motsättningarna gav stimulans
om alla problem som fanns
lösningarna var många
men svåra att fånga

Tag ett bloss & glas rött
för min vän som dött




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-25 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en givande vänskap du beskriver
sorg då en vän avlider

fina minnen du har

2017-11-26

  Blomma-Stjärna VIP
Wow - en sällsynt vänskap beskriver du - svår, besvärlig och stimulerande och glädjande! - och nu är du ensam kvar men minnena du har!

2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP