Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små sund och små sinnen


Glesbygden

Små sund
Små sinnen
Mu och gnägg
Knappast kreativt

Lokaltidning
Lokalradio
Rapporterar från
Epicentrum

Blommor och bin
Kofösarkultur
Prästvälde och
Kyrkokör

Bensinstationen
Miltals iväg
Tanken tom på
Tillbakavägen

EU-bidrag och
Socialbidrag
Belöning för
Landsbygd i träda

Köksbordets allvetare
Stressad i sta’n
Trygg på traktorn och
Granngården

Senaste modet
På landsbygden
Löjligt ute
Bland stadsborna

Traktor pulling
Höjdarsport
Vinnaren
Traktens hjälte

Disco till
Dragspel i
Närmsta
Vägskäl




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 154 gånger
Publicerad 2017-11-25 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar