Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄSKHJÄRNOR BLIR TILL KÖTTFÄRS HOS HJÄRNKIRURGEN

Skeletten vandrar vilset omkring med
kraniumen av skvalpande hjärnor.

En del hjärnor skramlar av nån löser
skruv när de tänka och andra har kört
fast i hjärnsubstansens lervälling,
som likt ett träsk drar dom djupare
och djupare ner i dyngträsket medan
träskallarna äts upp inifrån av gran-
barksborren.

Femhörninghjärnans pentagon och
sexörningens hexagon utmanar
hjärnornas kvadrater,romber,
och parallelltrapetser bland de geo-
metriska hjärnornas klot,cylindrar,
pyramider,kuber,rätblock och kon
i ett kaos av gallimatias,
dravel, tycken,åsikter,rykten,tro,
och fantasier som den vetande
hålla sig för god att blanda sig i.

Åt helvetet med dessa !

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-26 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP