Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUSLIM MUSLIM ELDAR PÅ SOM EN KAMIN

MUSLIM MUSLIM ELDAR PÅ SOM EN KAMIN

Muslim muslim värt ett dollargrin
Muslim muslim eldar på som en kamin
Känner vi oss trygga svaret är nej
det kvittar om du är man,kvinna,grabb eller tjej

Muslim muslim varför detta oerhörda våld
Är det för att få er ideologi såld
Kan vi nånsin förstå detta oerhörda hat
Det är som att katten gå runt ett hett grötfat

Muslim muslim värt ett dollargrin
Muslim muslim eldar på som en kamin
Känner vi oss trygga svaret är nej
det kvittar om du är man,kvinna,grabb eller tjej

Ska man inte få yttra sig om sin fiende så stort
Tänk så många liv gå till spillo på sitt visitkort
Man borde väl få sätta ner foten för dessa griller
De sprider sig som det värsta av baciller

Muslim muslim värt ett dollargrin
Muslim muslim eldar på som en kamin
Känner vi oss trygga svaret är nej
det kvittar om du är man,kvinna,grabb eller tjej

Grapen 26-11-2017




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-26 15:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kristendomen får man håna. Judendomen likaså. Men ve den som vågar kritisera islam!
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj