Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid köksbordet

 

den djupa sorgen
mellan de två som åldras
en klibbig gyttja




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 653 gånger
Utvald text
Publicerad 2017-11-26 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP