Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek III

Du är instrumentet
genom vilket jag hör
ljudet av Guds kärlek




Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-26 20:48



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ja när man är samstämmig hör man mer än bara ord
2017-12-14

  Karina"Kia"
Vacker melodi !
2017-11-28

  KYREUS of Sweden
= harmoni
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual