Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränsle

Jag har letat sönder efter spöken i varje vrå
Sen i december i fjol prövat allt som går
Har vart hög i varje gathörn
Har vart låg på avdelning 7
Har legat med fienden länge nog för att veta nu

Som dom sa:
Säg inte allt du vet
Avslöjja inte allt du ser
Tro inte att du é något du inte é
Jag behöver knappast säga mer

Jag kan räkna till 5 men löser ingen ekvation
Jag hittar ändå hem o jag vet min position
Ge mig bränsle nu jag vill ha mer av det där
Som trubbar av och bedövar hela min värld




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-11-27 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito