Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Catharina Edin inspirerade.


Kritik på en text (1651) två verser, elva rader





Livet är att städa en trappa.
När du verkligen städat den
så det går att 'äta' från dess yta,
detta görs bäst
mellan tre och fem på morgonen.

Sedan är det bara för leriga skor,
stövlar o kängor att göra ditt arbete
intressant igen. Bara i väl intorkat
tillstånd kan tänkas ge dig utmaningen
att städa, feja, putsa trappan ren igen.
Livet är att städa en trappa.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2017-11-28 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP