Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29.11.2017 onsdag. Orolig natt


Nattekvation

 

Som doften av kudde
efter en lång natts existentialism
längtar jag efter dig.

Du bär mina kors tillsynes oberörd.
Vilket får min affektion att bulta
efter öppna dörrar.

Detta nu har vi alltid tillsammans.
Även om drömmarna blundar
för lakansbyten i sängen.

Jag mår alltid bättre
när kärleken får utrymme
att vända sig om i dina händer
och ge tecknet för frihet.

För att sedan tryggt somna om.
Bara somna om.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-29 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden griper tag, ruskar om och öppnar upp för tankar...
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP