Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under skärpett


Dyrkan

Dyrkan

Mitt helgon, min sol
Jag dyrkar allt
Under din kjol
Jag dyrkar sjufalt
Din läckra häck
En fulländad avec
Din trånga trekant
Vår vulkaniska diamant
När din kjol går ner
Går solen upp
Då reser sig din tupp
För himmelriketl han ser




Bunden vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 208 gånger
Publicerad 2017-12-01 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar