Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla trött

Är så jävla trött på:
Sanningar utan mening
Ord utan sanningar
Meningar utan ord




Fri vers (Fri form) av lovisaeleonora
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-02 18:52



Bookmark and Share


  Syrran77
Nu fick du mig att stanna upp och tänka till. Tänkvärd och finurlig text.
2018-05-21

  Fulbergarn
%#"
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

lovisaeleonora