Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apati

Dra mig genom isklara vatten
Följ mig över himmelstäckta berg
Vi kan lägga band på hämningarna
Släpa dem i marken som en skymf

Vi är den sista blaskiga slatten
Gömda i bakvattnets märg
Vi är de visslande spänningarna
Lämnade av en sjungande nymf

Vänd bort täcket och bind dig
inte längre till sängen




Fri vers av Isälvssediment
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-05 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isälvssediment