Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

la luna.

let the water run trough your vains
flush out what was once so sweet
making everything clearer than the moonlight.




Fri vers av Leyla
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-04 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leyla
Leyla