Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är även en låt som jag har gjort, en tonsatt dikt.


Vit som ett pappersark

Vit som ett pappersark
går jag genom staden
som alla andra pappersark
går jag genom staden

vem kan färga pappersark?
vem kan färga pappersark?

Ingen färg på min pensel
ett liv utan känsel

vem kan färga pappersark?
vem kan färga pappersark?




Fri vers av Kristina Bäck
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-11 22:55



Bookmark and Share


  Elisabeth Skoog
Gillar denna text skarpt!
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Bäck