Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats funktion

Tomheten kommer utan varning
Vi är alltid så säkra att vårt hjärta är full
Men blir alltid lika överraskade när vi
upptäcker att den töms lika fort som den fylls




Övriga genrer av Sandra De Freitas VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-11 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flyktigheten i våra mänskliga möten.. ja, du skildrar det så väl i fyra rader..
2023-04-04

  Vincento
<3fin
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP