Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Candle Crowned Queen

the Candle Crowned Queen



Ominous orbit overlooking
duskiness dwelling doomed deep down
mastering moody mankind
spirit from spirit splitting


Where fellow fighting fellow
where family fighting family
Duels ending dear ones
Prince of darkness praising people


Candle Crowned Queen's
serene steps
foot by foot affrights
darkness' domains


Flames fire flames
kindness kindles kindness
spirits inspire spirits
People are people's pleasure




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 368 gånger
Publicerad 2017-12-13 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar