Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dog jag redan som ung?

Jag har känt sedan jag var barn
Kommer ihåg stunden som igår
Det svarta som kom böljande
Det mörka som påminde mig
Den tunga känslan av ensamhet

En gammal själ inombords
De djupa melankoliska andetagen
De fyller upp det lilla rum som finns
Lungorna kunde inte kämpa emot
Redan besegrad som barn

Dog jag redan som ung?

Varje dag så söker det sin kraft
I handlingar eller mentalt
Sköljandes utan förvarning
Bakom ryggen kom det igen
Gav mig aldrig en chans

En gammal själ inombords
De djupa melankoliska andetagen
De fyller upp det lilla rum som finns
Lungorna kunde inte kämpa emot
Redan besegrad som barn

Dog jag redan som ung?




Fri vers av Svart Galla
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-13 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svart Galla