Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skilsmässa från herr Panik

Jag bad om skilsmässa från herr panik
Det tog ett tag innan han skrev under
Han kom tillbaka och knackade på min dörr
I hopp om att löftet vi gav till varandra en mörk
vinter natt skulle hålla oss ihop resten av livet
Han erbjöd att dela på rakbladen och tabletterna
men jag tackade nej och gav honom rätten till allt
Han skrev under när jag såg honom rakt
i ögonen och förklarade att jag var på väg mot en ljus sommarnatt.




Övriga genrer av Sandra De Freitas VIP
Läst 694 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-12-14 00:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Panikångest är ett förfärligt lidande.
Jag vet det av egen erfarenhet.

2017-12-19

  Hestia VIP
...och så går du mot en ljus sommarnatt...så fint, så övertygande...
2017-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att bli av med en sådan herre
som brukar vara efterhängsen, dessvärre!
2017-12-16

  Johan Strömstedt
Livets alla nycker och jäkligheter har en förmåga att fara omkring som odefinierbara genomskinliga moln.
När man gestaltar dem blir det många gånger enklare att tackla. Går just nu en match med Bertil sömnlös. Skall försöka få ut honom i det snaraste. Hoppas det bara är John Blund som försovit sig.
Det är en fin text du förmedlar där allvaret finns men inte får ta överhand.

2017-12-15

    ej medlem längre
Ibland är kärleken envis, ibland syns ljuset i tunneln. Älskade sommarnatt!
2017-12-15

    ej medlem längre
Oändligt tacksam för för att du valde den ljusa sommarnatten! Fint förmedlat!
2017-12-14

    ej medlem längre
Vilken bra förhandling du gjorde med herr P. Jag läser det du skriver och mellan raderna så ser jag tydligt att du har fullt grepp över ditt liv.
Du har alltid mitt fulla stöd!
2017-12-14

  Stay Golden
Great blessings ^^
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP