Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad 190101


Var lånar de sitt ljus?

Var lånar de sin värme
och sitt ljus
de där människorna som
finns ibland oss
och som värmer
och lyser upp våra
vintermörka sinnen.


Från solen och stjärnorna?

Eller finns det en källa av värme och ljus som
ständigt flödar fram ur vissa människors inre?

Jag vet bara att jag är tacksam att de finns, dessa ljus och värmekällor.








Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-16 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP