Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysteriebefriad

Närvaro förödas för Andeskådaren dagtid, blandas oftast med impulser från ett liv utan mening. Ett försök att genom kroppen förnimma tingen i deras rätta struktur var för honom naturligt, även de ting som kallades själlösa eller nivåbefriade.
Genom att acceptera själens närvaro bevarades dessa intryck som bestående. En djupare dimension kan då alltid fås genom andens inflytande.
Intrycket bevaras därmed av varaktighet och själens stämpel kommer alltid att vara inskrivet.
Låt din kropp, vilken är själens boning bli närvarade i din själlösa omgivning och du skall då liksom en Swedenborg få se materien besjälas och tala till dig. Hör hur de ropar ut sin lycka av varandras gemensamma tillhörighet.

© Bosse 16 december 2017.




Övriga genrer (Kåseri) av Bossepoet från Österbotten
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-16 19:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
I andan om... Den andliga näringens lov håller hov...
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten