Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PENGAINSAMLING ÄR ETT EKONOMISKT ÖVERGREPP

Ända sedan antiken har pederasti o pedofili förekommit utan att någon enda ställt frågan om vad det är hos barn som väcker sexuell attraktion hos vissa vuxna,vilket väcker ytterligare frågor om varför den frågan undviks ?

Liksom pengar inte botar cancer botar de inte heller fattigdomens rötter,alkoholism,narkomani,kriminalitet,homosexualitet,pedofili,rasism,antisemitism,religiös psykos,politisk fanatism eller ens sinnessjukdomar.

Det är därför närmast hyckleri och att man kan tro att pengar samlas in för utnyttjande av barns belägenhet i världen vilket endast fördubblar övergreppen.

Pengar är inte problemet så svara på frågan istället.

För att försöka lösa ett problem söker man väl efter orsaken till problemets uppkomst.

Men vad än svaret kan förväntas bli är det entydigt slutgilltiga svaret att " barn ska få vara barn och inga vuxna skall förvägra och förhindra dem detta,hur de än uppfattar dem.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-17 12:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
bra slutledning
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP