Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogillar redaktionen text om kvinnors försämrade säkerhet?






Är redaktionen rädd för att
misogynin i Sverige skildras
på ett politiskt inkorrekt sätt?




Övriga genrer av masseter
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

masseter