Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya landets stolta hycklarhymn: "Min bostad tillhör Er alla"






Välkomna Ni alla som vill till min bostad
Min dörr står öppen för alla som vill komma in


Välkomna Ni alla och ta del av mitt sparkapital
Mina pengar är egentligen stulna från Er


Välkomna Ni alla och tag min bil som tillhör Er
Mina julklappar är Era, så tag dem med Er


Jag kommer att flytta ut så Ni alla kan flytta in
Ni har mer rätt till mina ägodelar än jag har


Lätta mitt svåra samvete
Lindra min känsla av skuld


refräng:


Välkomna Ni alla som vill till min bostad
Min dörr står öppen för alla som vill komma in

Lätta mitt svåra samvete
Lindra min känsla av skuld




Fri vers av masseter
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

masseter