Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KAN, upptäckte jag, sjungas till melodin "Lay Me Down".


MOT AVSLUT

minus sju

och femtio plus

går den snart

min sista buss?

sprickor svider

på min hand

skador från

ett vinterland

 

när har tiden

runnit ut?

allt på tellus

har ett slut

nöd, förvirring,

oro, stress

hets och kärlkramp

psykisk press

 

 

redan här

i tidens tvång

får jag sjunga

segersång

Gudsnärvarons

ljuva tröst

skänker frid

åt sargat bröst

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/12 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 512 gånger
Publicerad 2017-12-17 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När sista dagen runnit ut och evigheten öppnar sina portar då är jordens strider glömda för alltid!
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP