Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urvandring från dagens värklighet, min värld,


Sakta vandrar hon ur våra famnar,
bort från vår värklighet,
kvar är minnet,
och rädsla,

Hon går till himmlen,

Hon förkänar lycka,
hennes ensamhet var smärtan
i det sista deceniumet,

Kvar återstår
Saknad och tårar,

Ingen jag visar, ingen som vet,

Jag är rädd att samma sak ska hända mig,





Det är inte döden jag är rädd för;
det är ensamheten................






Övriga genrer av hav
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-06-01 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hav