Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag, vem är du?

Fråga inte vem jag är

Frågan dog när jag insåg att svaret inte fanns,



Fråga inte hur jag ser ut,

Du blir bara besviken,



Fråga inte om jag är bra på saker,

Kommer alltid vara bättre än dig,



Tjata inte om att vi ska träffas,

Det kommer alltid vara förhinder,


Fråga inte om min personlighet,

Vi kommer alltid vara olika,


Fråga inte om jag är rädd,

För det kommer jag aldrig erkänna,






Fråga inte om hur jag mår,

Det är alltid någontign fel,





Övriga genrer av hav
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-11-14 17:52



Bookmark and Share


    Camillaa
Gud så bra :)
mållös..
/ C
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

hav