Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, låt mig ha fel....


När mörkret faller klampar ensamheten nära inpå,
Ungefär som tomten på julafton




Den korta lyckan tillhör det förflutna;
medan det jag trodde var kärlek
försvann





Allt är en enda stor våg av rädsla;
Rädsla för att älska,
för att sedan bli övergiven
och tillslut glömmas bort







Precis som alla andra gånger då min magkännsla alltid haft rätt.......




Jag ber dig snälla säg att jag har fel....


Älskling, jag bröt alla mina löften för din skull,



Snälla låt mig ha fel........






Övriga genrer av hav
Läst 977 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-02-18 23:29



Bookmark and Share


  aol
så vacker är din känsla
2007-11-22

  Nanno
väldigt bra skrivet precis så känns det när man har sårats i det förflutna fruktar man att älska igen..gillar speciellt stycker: \"Allt är en enda stor våg av rädsla;
Rädsla för att älska,
för att sedan bli övergiven
och tillslut glömmas bort\"
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

hav