Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TAKTIKTRAFIK

strålkastarpärlbandet

mörka december

väntande, bedjande

vid sidan av

trygg i Guds omsorg

vad som mig än händer

is blir det aldrig här

på nådens hav

 

 

morgontrafiken -

folk ilar till värvet

stressar från frukostbord

får hjärtinfarkt

trygg hos min Fader

friköpt från fördärvet

allt i mig är svagt

allt i Gud är starkt

 

 

årets sista dagar

märkliga veckor

klockan kan inte ticka

hastigt nog

strålkastarpärlbandet

ständigt samma sträckor

jag överlevde

alla dem som dog

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/12 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 369 gånger
Publicerad 2017-12-19 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP