Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Sandra De freitas


När jag landar på botten låter det otroligt mjukt

Du håller om mig så försiktigt
som om jag vore gjord av glas
Misstänksam att jag spricker
i bitar när du tappar mig
misstänksam att när jag
landar så kommer det låta otroligt hårt
Varsågod älskling håll om mig vilt och
oförsiktigt.

Jag är gjord av olja och
du är ju en polariserad vätska
Det är du som borde hållas om försiktigt
Jag är ämnad för att separera mig
och leva i mitt egna
När jag landar på botten låter det otroligt mjukt
Reser upp till ytan och
Flyter som om inget har hänt
Så håll om mig lite sådär oförsiktigt och vilt
Jag kommer inte att gå sönder
jag är långt ifrån skör.




Övriga genrer av Sandra De Freitas VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-12-19 17:50



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2017-12-30

  Spik

Inga pedistaler tack!


2017-12-20

    ej medlem längre
Ärligt och igenkännande!
2017-12-19

  Stay Golden
Damn girl! das' hot!
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP