Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt är ros i Sverige

Allt är ros i Sverige


Det talas mycket ensamkommande på nyheterna
Mer än talas äldre och omsorg i Sverige

Skola och vård
Ungdomar, missbruk och framtiden

Det diskuteras väldig mycket ensamkommande i riksdagen
Mer än den ökande otrygghet, kriminaliteten i Sverige

Rasismen och nazismen
Hets, hat och antisemitism

Det manifesteras ensamkommande över hela Sverige
Mer än demonstrationer mot kvinnovåldtäkt på gatan

Trygghet och säkerhet
Landets säkerhet och terror

Det lagstiftas nya lag som gynnar de ensamkommande
Men inga lag som tvingar de tillbaka till sina hemländer

Ingen ensamkommande kommer ensam till västvärlden
Alla har någon form av familj i västvärlden

De påstådde ensamkommande tar alltmer plats i samhället
Medan Sveriges egen folk knuffas långt bort ur samhället ut

de kräver sharialagen i hela världen med andra ord.. krigar på ISLAMS sida

S.MP,V,C,L är anti kristus/semetiska och emot religion och tro frihet

Allt är ros i Sverige enlig den styrande regeringen
Inga ris alls!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-12-20 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP