Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRYTA IHOP

bryta ihop

och komma igen

två av min själs

kännetecken

bryta ihop

och komma igen

så överskattad

är mänskligheten

att den blir större

än verkligheten

men jag bryter samman

och kommer igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/12 2017

 

"I'm no superman!"




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2017-12-21 14:33



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
En superman skulle inte klara det, att bryta ihop och komma igen.
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP