Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Branfackla.

KULTURREVOLUTIONEN HAR BÖRJAT!

Nu är vi drabbade av de sataniska krafter som alla vägrar se. Första kristna kyrkan vandaliserad.
Men vem bryr sig om denna våldtäkt mot vårt förflutna.
Mina förfäder har kämpat både med kropp och
ekonomisk förlust för att deras framtida barn skulle få njuta den frid som många fick uppleva i kyrkans hägn. En plats där man kunde lova sin älskade evig tro.
Värna om sina förfäders minne i en trygg framtid. Vill vi ha fortsättningen å här, vill vi att kyrkorna skall polisbevakas dygnet runt.
Inte bara ekonomisk förlust har förorsakats i dag vid vandaliseringen.
Min privata sfär som troende och min själ har blivit angripen.
Vad är viktigt, gemenskapen inför Julen, frid på jorden människorna ett gott behag. Eller den andra frihet att få göra som den egna persona säger dig.
Jag är arg, besviken på ett land som i styrelseskick krupit under täcket i en likgiltig sörja av pseudogemenskap.
Bo/Carolus.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bossepoet från Österbotten
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-21 17:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Seder och bruk?
Vad? Som det hedniska, sataniska julfirandet?
Eller det obibliska barn"dopet"?

Själv tar jag avstånd från alla traditioner. Inklusive SD.
2017-12-21

  Solstrale VIP
Ja fel är det när vi i te får omhulda eller visa vårt gillande för vår egen kultur, för våra seder och bruk utan att vi ska pekas ut eller svartmålas... Det är en skrämmande utveckling... Kanske vi låtit oss tryckas ned och förtryckt i oss det innersta av ursprung vi delar med resten av befolkningen... Människor som skräms slutar tänka de grips av panik... Paniken har spridit sig likt elden i en sommartorka nu brinner skogen som fnöske ...
2017-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Vi har ju tidigare sett exempel på hur satanister/djävulsdyrkare givit sig på kyrkobyggnader i både Norge och Sverige.

2017-12-21

  Judas Ekholm VIP
Sorry, är inte med i matchen. Vad är det för satanistiska krafter du menar?
2017-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Svenska Kyrkans så kallade församlingsgemenskap ÄR en pseudogemenskap.
2017-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Fäldt har helt andra referensramar.
Snäva sådana som inte når utanför landets gränser.
Dessutom hade jag ju mage att kritisera heliga kor.

2017-12-21

  Carl Mikael Fäldt
Det må i små ögon vara "Vardagsmat"

Jag tycker din text är värd mer än så!
2017-12-21

    Sefarge VIP
"Pseudogemenskap"
Tack för det ordet!
"Det onda ska bli
ondare.Det goda
ska bli godare
Är måhända
Dithän vi är
På väg?

2017-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Vardagsmat i länder som Pakistan, Indien och Sri Lanka där muslimer, hinduer och buddhister går till attack inte bara mot kyrkobyggnader utan även mot kristna under gudstjänstfirandet.
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten