Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro är mer än bara hopp


Hallelujah

En morgon så vaknade jag
det var en rätt så härlig dag
solen sken , himlen var blå

då började jag tänka på alla fattiga barn
och på de som efter krig inte har något kvar
men även på de som ingen mat kan få

jag ber till Gud att vi ska rädda jorden

Hallelujah
jag ber till Gud våran herre
Hallelujah
något måste göras innan det blir värre

Vem kan man lita på?
Om man kunde lita på vem som helst ändå
Guds vilja är att vi ska lita på varandra

Ok, jag vet att det är svårt ibland
men snälla, snälla ta min hand
för vi ska tacka Gud och det gör vi tillsammans

vi tackar Gud för att vi finns

Hallelujah
Vi tackar Gud och den helige anden
Hallelujah
Vi tackar Jesus Kristus amen

Gud vi tackar dig
för att du välsignar oss




Övriga genrer av Marcus Olsson
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-06-01 17:26



Bookmark and Share


  DanSan
*


Ja i Agnus Deis namn . . .

praise the LORD!!!

MVH Broder Dan


*
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Marcus Olsson
Marcus Olsson