Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, Sommar, Småland


Den Blå Jungfrun

Vågor smeker vattnet
alldeles vid Oskarshamn
Flöjttoner klingar vackert
Solen går upp vid land
En vacker kvinna stiger upp
Hon kallas för Den Blå Jungfrun
och hon är Det Finaste Jag Vet




Fri vers av Marcus Olsson
Läst 529 gånger
Publicerad 2007-02-26 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Olsson
Marcus Olsson