Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att älska varandra när man är raka motsaten till varandra


Vi kan aldrig ses igen

Min kärlek till dig är så stark
men det skulle aldrig gå
Du är en så vacker kvinna
utan synd , utan skam
Medan jag är en alkoholiserad idiot
som ljuger för mig, för dig och för alla andra
men en sak ska du veta.....

Minä rakastan sinua




Fri vers av Marcus Olsson
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-02-17 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Olsson
Marcus Olsson