Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul


JULAFORISMER


Det blir lagom om lutfisken lutar 45 grader

Hela julen på kanelen

Hans popularitet sjönk som priset på en julgran sjunker mellan julafton och annandagen

Gärna snö, men bevare oss för en vit jul

Mellandagarna är sköna för att inte tala om mellannätterna.

Jultomten har adressen till alla flickor som inte varit snälla

”Only you” som hyllning till julgranen: ”Barra du”

Jultomten är röd

Bina firar julen när julen är för bi.

Julen är tiden då staken står i fönstret och kulorna hänger i granen

- kan jag köra på den här glöggen
- oh ja
- bra, det kunde jag inte innan

Christer Sjögren sjunger Töntarnas vaktparad

Varenda kotte dansade runt granen

Julen tog knäcken på honom

Jultomten talar lite grötigt

Vantelagen

Det finns människor man aldrig glömmer – och sådana man bara kommer ihåg till jul
Stig Johansson

NO EL – jul med Eon

Vattenfall kanelen




Prosa av Gunnar Barkenhammar
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-24 09:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
haha det var väl julen i ett "nötskal"! ;)
2017-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar