Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET KOMMER EN ANNAN TID

det kommer en annan tid

med göttgörelse för mig

det kommer en annan tid

med upprättelse för dig

när skålarna en gång vänds

när helandet en gång sänds

det kommer en annan tid för dig och mig

 

 

på sådd kommer alltid skörd

du bad och din bön blev hörd

jag vet ju att bönens makt

är alldeles oerhörd

Gud är inte oberörd

men fienden blev ju störd

så visst blir det krig, men du

är långt ifrån rökt och körd

 

 

Gud hörde när daniel bad

Han hörde och tog notis

Han hörde från himlens stad

men bedjandet har ett pris

så utkämpades en strid

mot furstar från fienden

och därför tog svaret tid

vårt liv är en kamp, min vän

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22 (eller möjligen 23)  & 24/12 2017

 

Efesierbrevet 6:12




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2017-12-24 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP