Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUNDAMENTALT

fundamentalist

är ett hedersepitet

jag bär det med stolthet

och frimodighet

fundamentalist

ska jag alltid förbli

jag vägrar att backa

och ljuga som ni

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/12 2017

 

1 Korintierbrevet 3:11




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2017-12-24 14:41



Bookmark and Share


  Cugel
Japp du håller stilen inget ljummet vattenskadat trams här inte.
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP