Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul.

Julens budskap
andas genom oss.
Får oss att förstå
det enda viktiga.
Få vara tillsammans
skratta samma skratt!
Lyckan kommer inte
genom gåvorna.
Det är gemenskapen och glädjen
att ha tid och finnas där för varandra.
En fortsatt god jul
till er alla!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-25 10:49



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så sant!
2017-12-30

  Anya VIP
"skratta samma skratt"
Vilken strålande bra beskrivning. så kloka ord i din fina text.
2017-12-27

  ULJO
Tack för dina varma ord
2017-12-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!

2017-12-27

    ej medlem längre
Kloka och mycket vackra ord!
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP