Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På din arm finns en färist

På din arm finns en färist;
eggens ärr sitter täta
och formar en randig ojämnhet.

I din nacke finns min näsa,
dold i din svarta skog.

Intill mig ligger en själ i stillhet,
med fagra ögon av polerad bärnsten,
bakom neddragna rullgardiner.

I ditt rum vilar två människor.
Här rör sig tiden långsamt.




Fri vers av Aaron Westin
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-25 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaron Westin