Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

QUE SERA SERA...

jag går så länge det går

tills jag stupar på min post

och sjunger sången doris sjöng en gång

jag står så länge jag står

cancer fräter liksom rost

och är det den jag har blir det snart "so long"

 

 

jag kämpar så länge jag kan

går sen hem till himmelen

på jorden är jag bara på besök

jag rider ut som en man

stormen ska bedarra sen

vad är vårt liv på jorden?

blott en rök!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  25/12 2017

 

Och nej, jag röker INTE! De sista raderna är hämtade från Bibeln.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2017-12-25 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP